Noble Nadirs blogg

Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Bernhed - 28 februari 2009 20:23

Nyss hemkommen och genomfrusen efter en hel dag i ett ridhus. Vi var på inofficiell utställning i Sätila med Kaisa, Lusen och Hampus. Min farbror var där med familj och deras bullterrier Herman, min faster var också där med sin schipperke-valp Bea och alla skulle ställas ut =) Det är alltid trevligt med släkt som har samma intresse som en själv =)


Först ut var Herman, som jag fick äran att visa. Hans första utställning och det var väl inte helt enkelt att hålla i en 15 månaders 30-kilosklump... Men han knep BIR, BIG 1 och senare på eftermiddagen BIS-2!!! Han gjorde ett tappert försök till bullrace i finalringen i takt med applåderna... Men roligt hade vi =D


Bea in i ringen sen, hon tyckte inte att det var lika roligt som Herman gjorde, men hon blev BIR-valp =) Den gullungen ska ställas mer i sommar!


Phalènerna gick senare, som vanligt. Först ut "lilla-lulle-Lus" Lucifer, som var jätteduktig för att vara på sin första utställning! Kaisa ut direkt efter och den bruden har inga bekymer, utan rockade runt i ringen óch knep den rosa BIR-rosetten. Lucifer fick den fina gröna rosetten, det passade bättre till den coola killen =). Hampus var även med för att få träna lite, men han hade lämnat all päls hemma... Han fick en fin kritik och blev 2:a bästa hane med HP.


Vi är väldigt nöjda med vår dag i det kalla ridhuset!

Ovido - Quiz & Flashcards