Noble Nadirs blogg

Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Bernhed - 19 maj 2009 17:29

Har precis hunnit återhämta mig från helgen i Hässleholm, som vart väldigt lyckad. Hampus BIR, Kaisa bästa tik 3:a och Schipperkarna BIR & BIM.

Så jag är ganska nöjd :D


I fredags så flyttade valparna ner till vardagsrummet i en lite större valphage, vilket de tyckte var väldigt spännande. Vid 4 veckors ålder vägde de drygt 700 gr, vilket som är ca 100 gr mer än vad förra kullen vägde. Men Finas valpar är uppfödda på grädde, så det är nog inte så konstigt... :)
Våra valpköpare har varit och hälsat på valparna. Merlin kommer att flytta till Göteborg och Medusa "Tequila" (eller Tekla som vi vill kalla henne ;) ) kommer att flytta till fodervärdarna familjen Klingzell som bor i Nossebro (de har NN Jafar sen innan)


Nu är det ingen utställning förren i Vänersborg första helgen i juni, så det kommer att vara lite lugnt på den fronten. Efter Vänersborg så börjar den hektiska utställningssäsongen på allvar och den avslutas nog inte förren i oktober :) ROLIGT!


Sen måste alla kolla in hundid.se i slutet av veckan, en kompis håller på med sitt projektarbete. En hemsida med massa träningstips, bloggar mm. Kolla in!!!

Ovido - Quiz & Flashcards