Noble Nadirs blogg

Alla inlägg den 10 september 2008

Av Bernhed - 10 september 2008 22:19

Idag åkte mamma till veterinären med Linus och Irma för att ta blodprov för att kolla så att det finns antikroppar mot rabies - så snart kanske det blir en utlandsresa (utställning) för dom =) Vår lilla Kaisa fick följa med för att ta en vanliga vaccineringen. Hundarna fick även hälsa på sin kompis Nalle som är veterinärens papillon. Mamma träffade även Rose-Marie på Rosbos kennel hos veterinären, tänk vad världen är liten! Lite phalènesnack såklart innan det var dags att åka hemmåt.


Jag åkte på kvällen på studiebesök med klassen till Tysk Jaktterrierklubbens provgryt för att kolla lite hur det gick till när hundarna förberede sig för grytjakt. Vi kollade på hur olika terriers jobbade för att nå grävlingen och ställde massa frågor om hur det går till osv. Väldigt intressant och det verkar vara en rolig jaktform och hundarna älskade det!! Detta ingick i kursen Hundsport A som vi läser terminen ut.


I helgen bär det av på utställning till den otroligt fina utställningsplatsen vid Sofieros slott med en knippe med hundar såklart!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards