Noble Nadirs blogg

Alla inlägg den 27 september 2008

Av Bernhed - 27 september 2008 15:01

Idag åkte jag, Linus och vår klasskamrat Lina till skjutbanan i Forshaga för att skott-träna Linus och för att Lina skulle skjuta lite.

Vilken superhund jag har! Jag blir bara mer och mer imponerad av denna hund... Lina släppte av oss 600 meter från skjutbanan och redan där började vi höra knallar, ingen reaktion från Linus. Vi gick sakta framåt, närmare skjutbanan och fortfarande ingen reaktion. Linus tyckte att det var roligare att äta gräs och skutta omkring med kopplet i munnen än att bry sig om att det sköts en bit därifrån. Efter en halvtimme var vi ca 50 meter från skjutbanan och så small det ganska bra, fortfarande ingen reaktion från Linus. Vi kampade med kopplet, det small och han brydde sig inte utan fortsatte att kampa som ingenting. För att skryta lite mer så är Linus till 100% skottfast, vilket som är superroligt! Så vem vet, det kanske blir ett MH i höst...


Hemma så har valparna fyllt 3½ veckor och har flyttat ner till vardagsrummet. Idag fick mamma även ett mycket trevligt besök av vår blivande valpköpare familjen Hall från Vänersborg. Det blev väldigt förtjusta i den ena tikvalpen, så vi får hoppas att hon kommer att utvecklas till en kanonhund!


Nya bilder på valparna kommer antagligen imorgon, för de växer i en rasande takt nu...
/Amanda och en trött Linus

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards